Cum folosesti NoMU Rub

Cum folosesti NoMU Rub


Pentru a da o aroma incredibila preparatelor tale, in cel mai usor mod si in cel mai scurt timp, presara varianta ta preferata de NoMU Rub peste orice fel de carne sau legume, dupa ce le-ai uns cu putin ulei de masline. Gateste imediat sau lasa preparatul la marinat inainte de a-l pregati la gratar, la cuptor, in tigaie, sau oricum alegi tu.

Produsele din gama Rubs sunt extrem de versatile - incearca spre exemplu sa folosesti Mixul Garam Masala cand prepari cartofi dulci copti, Mixul Spaniol la creveti la tigaie, Mixul Oriental la preparate asiatice la wok. Lista poate continua la nesfarsit, iar rezultatele sunt cu adevarat delicioase!
 
Marinate

Marinate


Pentru a crea o marinata rapida cu rezultate uimitoare, amesteca una sau doua linguri din varianta ta preferata de NoMU Rub cu ulei de masline si marineaza carnea sau legumele in acest amestec, inainte de a le prepara. Lasa preparatul la marinat cel putin o ora, inainte de a-l gati asa cum vrei.
Spre exemplu, pentru a crea o glazura orientala, amesteca Mixul NoMU Oriental cu sos de soia si sos de stridii.

Pentru si mai multa savoare, iata alte cateva idei de ingrediente pe care le poti adauga cand prepari marinatele cu NoMU Rubs: coaja si zeama de lamaie sau portocala, usturoi, ardei iute, mustar de Dijon, sare, ierburi aromate, gem de caise, miere, sirop de artar, sos de soia.
 
Iaurt

Iaurt


Stim deja ca iaurtul ajuta la fragezirea carnii, asa ca nu ar trebui sa ne sfiim sa-l folosim la prepararea acesteia. Adauga varianta aleasa de NoMU Rub in iaurt si marineaza carnea minim 3 ore, iar rezultatele finale te vor uimi!
 
Unt

Unt


Untul face preparatele din peste si crustaceele mai suculente si mai savuroase si pune in valoare aroma lor delicata mai bine decat uleiul de masline. Foloseste unt moale amestecat intr-un bol impreuna cu varianta de NoMU Rub aleasa.
Unge pestele sau fructele de mare cu acest amestec inainte de a le pune pe gratar, la tigaie sau la cuptor.
O alta metoda cu care nu ai cum sa dai gres, este sa introduci acest amestec sub pielea unui pui intreg sau a pieptului de pui, inainte de a-l gati.
 
Cateva secrete

Cateva secrete


1. Chiar daca cele mai multe mixuri din gama NoMU Rubs contin o cantitate mica de sare, verifica intotdeauna daca preparatul tau are suficienta sau trebuie sa mai adaugi, pentru a obtine rezultatul dorit.

2. Pentru a pregati un sos usor pentru peste si fructe de mare, topeste putin unt, adauga zeama de lamaie, un catel de usturoi pisat si o lingurita de NoMU Seafood (Mix pentru peste si fructe de mare).

3. Poti incerca si o alta varianta, care te ajuta sa dai pe loc savoare preparatelor la gratar.
Amesteca orice varianta de NoMU Rub cu unt moale, ruleaza-l intr-o folie de plastic si pune-l la frigider. Nu este nevoie decat sa tai o felie din acest unt aromat si sa o pui peste preparatele calde, scoase de la foc, oricand doresti.
Untul aromat poate fi pastrat la frigider pana la 3 luni.

4. Daca nu vrei sa-ti murdaresti mainile, pune carnea intro-o punga resigilabila, adauga ulei de masline si varianta aleasa de NoMU Rub, scoate aerul din punga, sigileaza, iar apoi maseaza carnea prin punga, astfel incat aromele sa o patrunda.

Pentru mai multe idei si retete intra pe pagina noastra de Facebook!